A-lag 2017

Velkommen til sesongen 2017

 

Endelig er det seriestart på Sunnmøre. Også i år skal Giske sitt a-lag spille i 5.div. Med serieomlegging var det tøffe tak for Giske å holde seg i divisjonen i fjor. Men heldigvis gikk det akkurat etter en veldig svak start på sesongen.

 

A-laget har i år trent tre ganger i uka og spilt sju treningskamper. En del skader og andre ting rundt jobb og reiser har gjort at oppslutningen har variert fra 27- 12 stk.

 

På trenersiden har vi fått inn Sture Fladmark som hovedtrener, Svein-Arve Alnes (ex. SIf og Godøy) som assisterende trener og spiller, og Even Vestavik (ex.HaNo, SIF, Norborg og Brattvåg) som hjelpetrener og spiller.  Ellers på spillersiden har keeper Robert Sundby kommer fra Emblem og Markus Strand fra Godøy. Ingen spillere i avgang fra i fjor høst.

Med denne stallen, trenerteamet med Sture i spissen skal Giske ta nye steg på fotballfronten på Sunnmøre.

 

Heldigvis har Giske IL en fantastisk stadion med ekte gras der kamparrangement blir prioritert høyt. Vi skal også i år gjøre alt for at publikum, bortelag og dommer skal få en flott og minneverdig opplevelse når de besøke øya ute i havgapet.

Og så håper vi at laget tar med seg de aller fleste poengene som skal deles ut både på Giske og de andre arenaene i divisjonen.

 

Velkommen til kamp!

 

Heia Giske!!

Her kan du se tabeller og terminliste:

Tabell og terminliste