Ellingsøy IL mot Giske IL onsdag

Endelig kamp igjen

Onsdag kveld kl 2000 møter Giske IL sitt A-lag Ellingsøy IL på Nes stadion. Dette er årets første treningskamp. Og det skal bli spennende å se om Giske-laget har tatt noen steg opp fra i fjor. Nye i troppen er Svein-Arve Alnes, Markus Strand, Robert Sundby og Even Vestavik. Magnus Johansen, Joakim Giske, Håkon Høybakk og Josef Benchi er ute med langtidskade. Magnus rekker seriestart,  Joakim nærmer seg treningsklar, Håkon skal også nærme seg, var observert på Giske 2 trening. Men når det gjelder Josef så blir det nok i beste fall i løpet av høsten pga meniskoperasjon. Ellers så står Jan Egil Ulla og Andreas Giskegjerde over denne kampen. 18 mann er i hvert fall friske og raske for dette oppgjøret. Kampen på onsdag vil nok bære preg av at det er årets første for begge lag, og det blir mange bytter slik at alle får prøvd seg.

 

Sture Fladmark, som er ny hovedtrener for 2017 vil først være på plass 1. mars. Svein-Arve Alnes i lag med Even Vestavik leder laget frem til da. A-laget har hittil i år hatt 18 treninger som har foregått både på Godøya og på kunstgraset på Giske. Gode forhold har gjort at kvaliteten på treningene har vært bra, så får vi måle laget opp mot Ellingsøy om laget er i rute.

 

Divisjonskollega og nabo Ellingsøy endte over Giske på tabellen i fjor, og det skal bli spennende å se hva den nye hovedtreneren Trond Gjerde har fått ut av laget i vinter. Trond har stort hjerte for klubben, og han har evnen og lysten til å få fram det beste i de mange fotballtalentene som kommer opp på øya. Viktor Hoff er spillende assistenttrener, en herre med flust med rutine blant annet fra Aafk 2 og Brattvåg, og vil nok være en slags sjef på dette laget.

 

Vi gleder oss til å ta turen til Nes stadion. Håper at publikum tar den 15 min lange kjøreturen å støtter laget.

Heia Giske!