Endelig avspark!

Publisert: tirsdag 10. august 2021

 

Sent høsten 2019 tok Giske opprykk og kretsmesterskap i 6.divisjon og klubben gledet seg vilt til et knepp opp i systemet med flere kamper og mere spenning.

—————covid-19——————–

Nå skriver vi tidlig høst 2021 og endelig skjer det. Førstkommende torsdag kommer Aksla IL på besøk til vakre Giske stadion. Banen har blitt resådd, fått litt hvile og ser fantastisk ut! Spillerene har også fått litt hvile, ufrivillig sådan, så alt ligge til rette for at mye energi vil komme ut i denne kampen og resten av sesongen.

Bortsett i fra litt flytting pga skolegang er Giske sin tropp stort sett uforandret etter opprykket. Ut går Simen Skuseth (Sif/Hessa) og inn kommer Gaute Hjellbakk Pettersen (Valder).

Heldigvis har vi også fått inn G16 spillerne Christoffer Avseth Andersen, Henrik Giske Nilsen og Tobias Giske som blir en flott tilvekst. Slik det ser ut nå skal vi stille ei bra tropp utover høsten.

Årets lag i 5.divisjon er Blindheim, Aksla, Ørsta, Godøy, Sykkylven, Stranda, Volda 2, Vigra, Giske, Vanylven, Hasundgot og Spjelkavik 2 . Hvem som vil knive om opprykket er veldig vanskelig å si, men vi våger å tenke at Blindheim, Ørsta og Sykkylven vil bli blant disse.

Terminliste for Giske sine kamper

Viktigst for breddefotballen i år er å komme seg opp på hesten igjen etter en vanskelig tid. Mange lag sliter med frafall, men vi håper at alle seniorlagene på Sunnmøre får en ny giv og en flott og kjekk (høst) sesong.

Vi gleder oss til å lage gode kamparrangement både for publikum, hjemme-og bortelag.

Avspark torsdag kl 1830

Billett kr 50,- (under 18 år gratis) Sesongkort 2021 kr 300,- ( kjøpte sesongkort for 2020 kan brukes)

Åpen kiosk og supportershop.

God kamp!

Mvh

Fotballstyret i Giske IL