Feiret opprykk med seier

Giske-HaNo 4-2(1-1)

Målscorer: Mathias L Godø Dyb (4)

Feiret opprykk med seier! 

Lørdag var Nestun pyntet til fest for å feire opprykket til 5.divisjon som ble klart tidligere i uka. Onsdag slo dagens motstander HaNo vår opprykksrival Harøy 4-1, det betydde at opprykket var klart. Selv om vi ikke hadde så mye å spille for, er det alltid motiverende å spille foran det fantastiske Giske publikummet. Selv i ruskete høstvær var det bra oppmøte på tribunen.

1. omgang
Kampen åpnet ganske jevnt der både vi og HaNo produserer et par gode sjanser de første ti minuttene. Robert var raskt nede med en fin redning han slo til corner. Ikke lenge etterpå går vi opp i ledelsen. Et dårlig tilbakespill blir snappet opp av Mathias som kommer alene med keeper. Da gjør han ingen feil og setter sikkert dagens første mål.

Etter dette får vi kampen inn i rett spor og presser HaNo bakover i banen. Mange målsjanser til tross, får vi ingen flere scoringer i den første omgangen. Litt ut av ingenting utligner HaNo på et korridorfrispark som spretter inn i lengste hjørnet.

Vi dominerer banespillet resten av omgangen uten at gav tellende resultat på måltavla, 1-1 til pause.

I pausa ble det feiret med kake til alle som hadde møtt opp, i tillegg var det premiere på den nye remixen av Giske låta Nordavinden. Sjekk den ut på Giske ILs youtube-kanal!

2. omgang
Vi gjør noen bytter i pausa og viser nok en gang bredden i stallen. Gjennom hele sesongen har vi gjort bytter og forsterket laget, der er det ingen lag i divisjonen som kan matche oss.

I andre omgang spiller vi med vinden i ryggen, det gjorde at dødballene ble viktige. Sebastian slo flere cornere som holdt på å ende med scoring, blant annet en som traff tverrliggeren.

2-1 kommer etter 60 minutter når Svein Arve spiller Mathias alene med keeper, sikker som banken.

Ikke lenge etterpå scorer Mathias hattrick. En HaNo forsvarer bommer på ballen og Mathias får nok en mulighet alene med keeper, da blir det selvfølgelig mål!

Litt frustrerende at vi slipper inn et unødvendig mål fem minutter før slutt. En feilpasning på egen halvdel og noen dårlige involveringer av forsvaret så var det plutselig spenning i kampen.

Heldigvis har vi en brennhet toppscorer som ikke var ferdig for dagen. Like før kampslutt avgjør Mathias med sitt fjerde mål og fastsetter sluttresultatet til 4-2.

Vi avsluttet en stormfull dag med sosial kveld på Havnestova, der ble det fotballquiz, middag, sang og god stemning utover kvelden.

Nå har vi to kamper igjen i serien før vi skal møte de to andre avdelingsvinnerne for å spille om kretsmesterskapet i årets 6.divisjon.

Kampfakta her

Alle foto: Pål-Andrè Måseidvåg