Forlenget samarbeidsavtale med Sparebanken Møre

På samme lag

Giske I.L. har inngått en forlenget samarbeidsavtale med hovedsamarbeidspartner Sparebanken Møre. Avtalen strekker seg over 3 år, og gjelder for sesongene 2018 – 2020.

 

«Den nye avtalen med Sparebanken Møre forsterker ytterligere det gode samspillet som har vært over flere år mellom idrettslaget og banken», sier styreleder i Giske I.L. Steinar Lillebø. «Å ha banken med som bidragsyter og støttespiller er svært viktig for at idrettslaget skal kunne opprettholde aktivitetstilbudet til alt fra barnehagebarn opp til old-boysgruppen i Giske I.L., og ikke minst at idrettslaget kan være en viktig møteplass og sosialt samlingspunkt for vårt nærmiljø».

 

Banksjef Arve Røyset hos Sparebanken Møre sitt kontor på Valderøya er også fornøyd med å ha signert den nye avtalen med idrettslaget. «Giske I.L. er et veldrevet idrettslag som har klart å skape et stort og positivt engasjement rundt de arrangementene og aktivitetene de har lagt til rette for. Sparebanken Møre er en aktiv og engasjert bidragsyter som ønsker å være med og skape gode aktiviteter og opplevelser i bankens nærmiljø. Avtalen med Giske I.L. underbygger dette, og vi ser frem til samarbeidet også i de kommende årene», sier Røyset.

 

Giske I.L. takker Sparebanken Møre for støtten og engasjementet!

Signerte ny samarbeidsavtale: F.v.: Steinar Lillebø, styreleder i Giske I.L, Arve Røyset, banksjef Sparebanken Møre avd. Valderøya, Jone R. Slinning, styremedlem i Giske I.L.