Giske IL forlenger med Adidas og G-Max

Adidas og G-Max har vært idrettslagets utstyrsleverandører og hovedsponsorer over flere år. Nå har Giske IL signert ny avtale med disse aktørene som strekker seg over de kommende årene. 

«Både Adidas og G-Max har vært viktige bidragsytere til Giske IL over flere år», sier styreleder Steinar Lillebø. «De leverer kvalitetsprodukter og god oppfølging, og vi er veldig fornøyd med å ha fått landet en ny flerårig avtale med disse.»

Foruten å få levert den ikoniske blå- og hvitstripede drakten til Giske IL innebærer også avtalen fordeler for medlemmene i idrettslaget. Med samarbeidet i bunn kan medlemmene få handlet rabatterte Adidas-produkter og andre rabatterte fotball- og idrettsrelaterte produkter hos G-Max i Ålesund. Dermed får hele bredden i Giske IL ta del i de godene som denne avtalen medfører.

Medlemmer av Giske IL kan registrere seg på en link for å få registrert rabattkort og motta dette digitalt. Det digitale rabattkortet fremvises hos G-Max i Breivika når man handler utstyr der. Denne linken vil være tilgjengelig på Giske IL  FB-grupper fremover.

Giske IL er stolt over å ha så gode støttespillere med på laget (og ikke minst som kler opp idrettslaget), og ser frem til det videre samarbeidet i årene som kommer!

På bildet: Lasse Olsen hos G-Max og  leder i Giske IL Steinar Lillebø