Kampreferat Fjørtoft – Giske 1-4

Årets første treningskamp!

1. omgang: Vi kommer greit i gang på Color Line Stadion mot et rutinert Fjørtoft lag. Årets første motstander rykte ned fra 5.divisjon i fjor og bli nok et topplag i årets 6.div. Fjørtoft har et spillemessig overtak store deler av omgangen, men det er vi som tar ledelsen 1-0 etter en grov keepertabbe. Henrik er på hugget å jager keeper som nøler med ballen i beina, det ender med sleivtreff og Henrik får lønn for strevet og kan sette inn årets første Giske mål. Kampen bølger litt fram og tilbake og vi burde ta bedre vare på overgangene. Fjørtoft gikk med mange mann i angrep og etterlot seg store rom for kontringer, uten at vi klarte å utnytte det tilstrekkelig. Verdt å merke seg Vetle Eliassen som gjør en bra figur og fikk sin A-lags debut, han ble byttet med sin far Ole Hermann i pausen.

2. omgang: Vi gjør hele 7 bytter i pausen og viser bredden som er i årets Giske tropp. Omgangen starter bra for vår del og har initiativet første ti minuttene, men etter hvert får Fjørtoft ta over og trille mye ball, uten å skape særlig med målsjanser. 2-0 kommer etter glimrende innlegg fra høyrekanten og nådeløst hodestøt fra Ole Hermann. Etter dette går lufta ut av et slitent Fjørtoft lag og vi får veldig mye rom. 3-0 etter flott prestasjon av Ulrik. Han drar seg innover fra venstresida og triller ballen enkelt ned i motsatt hjørne. Vi fortsetter å skape farligheter, men er heldig som ikke får mål i mot når Fjørtofts beste spiller, Vegard Nybø, klinker ballen i tverrligger etter et frispark. Det skulle bli hele 4-0 og nok en gang er det Ulrik som scorer. Fjørtoft får en trøstescoring like før slutt etter en dødball. Meget unødvendig og enkel scoring å sleppe inn, men det skal sies at 4-1 var et flatterende resultat og det kunne like gjerne stått 4-4. Keeper Robert Sundby gjorde flere flotte redninger i kampen, kjekt å ha en god sisteskanse.

Deilig å starte med en seier og kjekt å se at vi har mye spennende på gang, til tross for tunge bein etter noen harde uker med vår nye hovedtrener Svein Slinning. Neste kamp er mot Larsnes/Gursken neste torsdag, 28.02.

Simen Skuseth