Kampreferat Giske – Ravn

Stanget mot veggen i 70 minutter!

Giske-Ravn 3-1(1-1)

Målscorere: Mathias Dyb (2), Erik Haglind

Første omgang. Vi åpner kampen positivt og tar en oppskriftsmessig scoring allerede etter 10 minutter når Mathias scorer på straffe, men det skulle vise seg å bli en frustrerende kveld på Nestun. Vi leverer en fryktelig tam første omgang og skaper lite sjanser. Da er det typisk at Ravn får straffe like før pause, den setter de sikkert i mål og vi går til garderoben med 1-1 på tavla, en skuffende omgang ut fra forventningene.

Andre omgang. Heldigvis er det et helt annet Giske lag som entrer gressmatten til den andre omgangen… Eller det vil si det var stort sett de samme spiller e, men en helt annen prestasjon. Vi gjør noen bytter i pausen og utover omgangen som er med på å prege kampen, blant annet kommer Mr.Giske selv inn og tar ansvar. Det blir produsert sjanse på sjanse utover omgangen, med utallige cornere som blir gode målsjanser, men ballen skulle liksom ikke i nota. Til og med et straffespark blir misbrukt halvveis ut i andre omgang.

I 70 minutt kommer Joakim innpå, og han skulle vise seg å bli tunga på vektskålen for oss idag. Bare minutter etter han entrer banen får vi frispark ute ved krittet på midtbanen, Joakim er rutinert å stjeler minst 20 meter før han legger ballen klar halvveis inn på Ravns banehalvdel. Et perfekt slått frispark blir forlenget av langemann Erik som scoret sitt andre mål for sesongen!! (blir det nok et bad på Dyb???)

Sjansebonansaen fortsetter også etter den forløsende 2-1 scoringen, men Ravns sisteskanse stod sitt livs kamp og stoppet det ene forsøket etter det andre. Vi skulle få en scoring til, og nok en gang er Mr.Giske, Joakim Giske, involvert. Han slår en stikker gjennom til Mathias Dyb, som endelig får en scoring også i andre omgang, endelig kunne publikum på Giske senke skuldrene de siste 10 minuttene av kampen. Vi vinner svært fortjent mot et Ravn lag som uten å produsere en eneste sjanse, klarer å score et mål på oss.

Svært viktig seier i høstsesongens første kamp, spesielt siden opprykksrival Msil gikk på en smell ute på Haramsøya! Neste kamp er borte mot Lepsøy. Et tøft lag å møte borte, noe vi fikk smertelig erfare i fjor når vi tapte 5-2.

Takk til foreldrene til G12 som var verter i kiosken, og ikke minst takk til våre supportere!

Kampfakta her