Kampreferat Rollon – Giske OBOS Cup

Knepent tap i OBOS Cup

Rollon-Giske 3-2(1-1) Målscorere: Ulrik G Holm og Stian Rørvik Johansen

Lørdag var vi på besøk i parken i Larsgården for å møte Rollon i OBOS cup. Vi kom fra en voldsom 11-1 seier over Harøy, mens Rollon spilte uavgjort 2.-2 mot Norborg/BIL2 tidligere i uka. I et flott vær og med mye folk på tribuna var alt duket for en flott fotballkamp.

Rollon starter kampen klart best, de skaper et par store sjanser sjanser på oss, blant annet er de alene med keeper, men Robert reddet mesterlig! Vi kommer etterhvert mer med i kampen og det er ikke ufortjent når Ulrik scorer 0-1 etter halvtimen var spilt. Dessverre holder vi kun på ledelsen i fem minutter. Rollon kommer på en kontring og vi er alt for treig i returløp og omstilling. 1-1 til pause kunne begge lag si seg greit fornøyd med. Andre omgang ble mer fartsfylt. Rollon tar ledelsen etter en corner som er godt slått på første stang. Der burde vi klarere i første sone, men nok en gang er vi passive og en Rollon spiller får stusse ballen i mål fra en meter. Vi stilte et ganske ungt mannskap med blant annet med Sebastian(16) og Oliver(14) sentralt på midtbanen.! Begge gjorde en god kamp mot robuste Rollon spillere. Utover i andre omgang har vi mye ball og spiller oss til flere gode muligheter. Dessverre er dommeren ivrigere enn russen på 17-mai med fløyta si, blåser offside på hver eneste pasning som gikk i retning Ulrik og Mathias. Vi får en fortjent utligning på flott slått corner fra Håkon. Stian kommer på bakerste og stanger ballen i mål til 2-2! Ti minutter før slutt kom den avgjørende scoringen, og nok en gang er det passivt forsvarsspill som er årsaken. Rollon får alt for god tid på 17-meter og skyter via Svein Arve og ballen går i en bue over Robert. Frustrerende for vi hadde virkelig hatt initiativet det siste kvarteret, men slik er fotball.

Verdt å nevne at Rollons bestemann var veteran Kristian Muriaas som var tryggheten selv og hadde flere klasseredninger. Rollon vinner 3-2, noe som betyr at de går videre fra mellomspillet uansett hvordan vi gjør det mot Fjørtoft neste helg. Det var moro å teste seg mot en tøffere motstand enn den vi vanligvis møter i 6.divisjon og gutta gjorde en bra kamp, til tross for et surt tap. Denne uken er det ingen seriekamp, kun OBOS cup førstkommende søndag hjemme mot Fjørtoft. Vi har en seriekamp igjen før det er sommerpause, den er mot Spjelkavik 3 den 12.juni.

Kampfakta her

Simen Skuseth