Kampreferat Spjelkavik 3 – Giske

Frustrerende kveld i indre bydel!

Spjelkavik 3 – Giske 1-1(1-1) Målscorer: Mathias L G Dyb

Onsdag kveld møtte vi Spjelkavik 3 til vårens siste seriekamp. Med seier kunne vi sikre oss en luke til opprykks rivalene, men slik ble det ikke. Oppladningen til kampen ble litt annerledes enn vi var vant med. Blant annet var kampstart flyttet så seint som ti på halv ni om kvelden. I tillegg var det kamp på banen, så vi hadde kun et lite område å varme opp på, langt i fra en optimal oppladning. Men så var dette likt for begge lag og burde ikke være en unnskyldning for den elendige første omgangen vi leverer, for den var virkelig dårlig.

Vi klarer ikke dominere banespillet som vi ønsker og intensiteten var alt for lav. Til tider blir vi rundspilt av et rutinert Vika-lag. Spesielt på høyresiden kom de ofte rundt og skapte trøbbel for oss. Det var også på en slik situasjon de scoret kampens første mål. Innlegg fra høyre og Robert går ut for å plukke, dessverre er han litt uheldig og slipper ballen til en Vika angriper som setter 1-0. Det var lite som fungerte for oss og vi gjør to bytter halvveis i omgangen. Blant annet kommer Andreas Giskegjerde inn og vi fikk bedre kontroll på vår venstreside. Det er også Andreas som ordner oss straffen som Mathias satt sikkert i mål til 1-1.

Vi er svært skuffet etter første omgang og Svein bytter innpå alle på benken i pausa, med unntak av reservekeeper Jotto. Andre omgang starter litt hanglende og Vika får skape et lite trykk på oss, men fra 60 minutter og inn var det kun ett lag på banen, og det var Giske! Vi kjører på og skaper sjanse på sjanse. Men ballen ville ikke i mål. 5-6 headinger fra god posisjon, innlegg fra kant som akkurat bommer, skudd som går utenfor og over. Det var rett å slett en sjansebonanza mot ett mål. Utrolig nok ender andre omgang målløst og vi måtte dra slukøret ut igjen på øya med kun ett poeng i sekken. Til tross for et frustrerende resultat er det svært positivt at vi kan gjøre så mange bytter og samtidig forsterke prestasjonen på banen. Det er kamp om alle plassene på laget og bredden i stallen kan fort være forskjellen på opprykk eller ikke. I dag er det tilfeldig og uheldig at vi ikke vinner.

Rundt 40 tilskuere fra Giske tok turen, takk for støtten!

Vi er nå halvveis i sesongen, få kamper dessverre, men Giske A-lag skal møte høsten godt forberedt!

Se kampfakta her