Kan det bli en minnerik fotballkveld? Og tør du å bli hjemme?

Seriefinale i 5.div

Torsdag kveld reiser a-laget til Skodje for å prøve å berge ny kontrakt i 5.div. I utgangspunktet rykker to lag ned i 6.div. Vigra og Åram/Van-Kam er allerede klare for nedrykk, men siden ett sunnmørslag (Aafk2) rykker ned fra 3.div rykker et ekstra lag ned fra 5.div, altså tre. Og på den utsatte plassen ligger altså Giske med 22 poeng og – 17 i målforskjell. Stranda ligger på plassen over med 23 poeng og -15 i målforskjell. Stranda møter nevnte Åram/Van-Kam hjemme og trenger en seier for å være helt sikre på fortsatt spill i 5.div. Vinner Giske mot Skodje og Stranda avgir poeng er det Giskelaget som står i divisjonen. Taper Stranda med meir enn to mål og Giske spiller uavgjort, ligger dei stripa kvite og blå ann til å holde seg. Dette blir spennende!

At Stranda møter Åram/Van-Kam som allerede er klare for 6.div betyr ikke lett match for laget nedenfor Roalden. ‘Heil ved’ er vel en betegnelse på Åram laget som alltid mønster sitt beste lag og gir alt i alle kamper.

Tør du å bli hjemme denne torsdags kvelden? Skodje stadion i 10 varmegrader, flomlys og masse fotballnerver. Det blir en vanvittig spennende fotballkveld!

Alle kampene i divisjonen starter kl 1900.

Heia Giske x 10!!!!!!!!!!!!