Lyser opp i mørketida

Publisert: mandag 14. januar 2019

Luminell, Sparebanken Møre og Amokabel lyser opp Giske stadion

 Giske I.L. har et praktfullt anlegg på Staurneset. Over lengre tid har man i idrettslaget gått og ruget på ideen om at dette må jo kunne vises frem på en bedre måte også i vinterhalvåret. Med hjelp fra Luminell, Sparebanken Møre og Amokabel blir nå anlegget opplyst i all sin prakt – og blir et fantastisk skue når man bikker over Giskebrua på vei ut på Sagaøya vår.

«Giske I.L. er et lite idrettslag, men med store vyer for anlegg og arrangement», sier Steinar Lillebø og Idar Giskegjerde. «Tribuneanlegget vårt er viktig! Det gjør at tilskuerne våre kan sitte tørrskodd og i le for den «gøtt ruskande» nordavinden og vestavinden som (noen ganger…) farer over øya når det er kamper. Tanken vår er at tribunen skal bli like fin innvendig som den er utvendig, og at den skal synes på en visuell fin måte når man kommer over til øya. Det er også viktig å ha belysning av praktisk betydning for bruken av tribunen. Med hjelp fra Luminell, Sparebanken Møre og Amokabel så har vi nå fått til dette», avslutter Steinar og Idar.

«Generelt ønsker Luminell å være positive bidragsytere i nærmiljøet, og vi har tidligere bidratt på tilsvarende prosjekt», sier daglig leder i Luminell, Bente Storhaug Dahl. «Vi synes det er virkelig spennende og bra det som man har fått til i Giske I.L., med en imponerende mønstring av lokalmiljøet. At Luminell nå kan bidra med sin kompetanse og sine produkt for å løfte opplevelsene ytterligere er vi veldig glad for at vi kan få lov til å bidra til», sier Bente.

«Med våre TEFT-midler har Sparebanken Møre både ambisjon om og mulighet til å støtte opp under gode ideer og prosjekt som er med på å gjøre lokalmiljøet vårt til en attraktiv plass å bo og leve. Vi synes at Giske Idrettslag bidrar til dette, og vi valgte derfor i år konkret å støtte dette lysende prosjektet», sier banksjef Arve Røyset.

Giske I.L. er svært takknemlige for Luminell , Sparebanken Møre og Amokabel sine bidrag til å oppfylle et lenge påtenkt og faktisk behov og ønske for anlegget på Nestun. Og vi er stolte av at anlegget vårt nå kan synes på en enda bedre måte enn tidligere.