Nytt stort steg på veien mot opprykk

GISKE-MSIL 6-0(5-0)

Målscorere: Levi Blindheim, Sondre Giske Holm, Stian Rørvik Johansen, Mathias L Godø Dyb, Stian Giske, Jonas Giske.

 

Kampen avgjort på rekordtid!

 

1.     Omgang.

I kamppraten før avspark hadde vi fokus på å lære av feilene som ble gjort i forrige kamp mot Ravn. Da spilte vi en fryktelig dårlig første omgang, spesielt den første halvtimen var begredelig. Svein gjorde det klinkende klart at dette ikke var godt nok og vi måtte gå ut i 100 for å vinne denne kampen. Som sagt så gjort….

Vi tar umiddelbart tak i kampen etter avspark og presser bortelaget bakover i banen. Første scoringen kom allerede etter fem minutter. Stian G blir felt inne i 16-meteren, men dagens rutinerte dommer Øystein Ytterland, dømte fordel og gav Levi mulighet til å sette ballen sikkert i hjørnet til 1-0.

Rett fra avspark får vi tak i ballen og spiller til Mathias Dyb som klinker inn 2-0.

To mål på ett minutt der altså.

Vi fortsetter å dominere banespillet og Msil virker lettere sjokkert over den voldsomme åpningen fra hjemmelaget. Med 10 minutter på stadion-uret slår Sebastian en perfekt corner på hodet til Stian RJ, som header via stanga og i mål.

Da var kampen i nærmest avgjort allerede etter ti minutter.

Etter den fantastiske starten slapp vi foten litt av gassen og ble slurvete. Dette ble selvfølgelig Slinning misfornøyd med og sendte noen tydelige gloser ut på matta om at vi måtte skjerpe oss. Det gjør vi også, for etter et kvarter med roligere tempo skulle Giske-veteran Stian Giske få en etterlengta scoring.

Ikke lenge etter bestemte Sondre seg for å tre ut av «ex on the beach»-skyggen til broren sin, med en flott scoring som fastsatte pauseresultatet til 5-0.

Vi scoret fem mål i den første omgangen, men hadde 3-4 store målsjanser i tillegg, så det kunne fort stått mer.

Må trekke fra Levi som var en konstant trussel fra sin venstre ving posisjon. Det var også kjekt å se at Stian G ser ut til å komme i skikkelig fotballform, han var alltid spillbar og en arkitekt bak mange av angrepene våre.

2.     omgang

Den andre omgangen gikk som det ofte gjør når man leder mye til pause. Det blir ikke den samme intensiteten og mange hadde nok i bakhodet den viktige kampen om fire dager ute på Fjørtofta.

Vi fortsetter å dominere banespillet og gir ikke bortelaget en eneste skikkelig målsjanse gjennom hele kampen.

Det blir gjort mange bytter utover i omgangen og det er nok en gang kjekt å se at de som kommer inn fra benken klarer å styrke oss. Jonas Giske var en av de og han scoret kampens siste scoring etter 82minutter. Vi skapte mange store sjanser også i den andre omgangen, men det ble med det ene målet.

Ungguttene Vetle Eliassen og Oliver Giskegjerde fikk begge noen saftige målsjanser uten å sette ballen i nota, til publikums store skuffelse. For det blir alltid ekstra stemning på tribuna når våre unge håpefulle får muligheten til å vise seg fram på seniornivå, framtiden ser hvert fall lys ut!

Allerede søndag skal vi ut på Fjørtofta og spille kamp klokken 14:00. Fjørtoft slo faktisk vår nærmeste opprykksrival Harøy 6-3 samtidig som vi vant mot Msil.

Med seier på søndag er vi minst syv poeng foran nummer 2 på tabellen.  Med kun tre kamper igjen å spille skal det mye til å rote vekk årets store mål for sesongen, som selvfølgelig er opprykk til 5.divisjon.

Heia GISKE!!!