Spennende høst for A-laget

I dag onsdag skal a-laget i ilden mot IL Ravn hjemme på Giske stadion. Kampen i vår endte 3-0 til Giske. Det er sju kamper igjen av sesongen, sju viktige kamper, ett feilskjær kan slå veldig negativt ut i kampen om opprykket til 5.div. Så dette blir spennende!

Giske leder med ett poeng mot MSIL og 2 poeng mot Harøy, pluss at Giske har en bedre målforskjell. Men her kan det bli tett..

I sommer har a-laget trent to ganger i uka i lag med Giske 2/Old boys og G14/16, rundt 25 spillere i snitt har deltatt på disse øktene. Dette har også vært en fin arena for guttespillerene å komme inn på, både med å ta kneppet fysisk og ikke minst sosialt.

Det offisielle treningene til a-laget startet opp igjen 1. aug, og laget har også fått spilt tre treningskamper i denne perioden før første høstkamp: Rollon  2-3, Vigra 2-0 og Aksla2  7-0.

Stallen består av 24 mann og det blir helt sikkert ikke lett å ta ut tropp og lag for trenerduoen Svein Slinning og Svein Arve Alnes. Stallen er jevn og treningsoppmøtet har vært veldig godt.

Til denne kampen er Ulrik Giske Holm, Simen Skuseth, Stian Giske, Sigurd Lillebø og Vetle Eliassen ute pga skade etc. Spennende blir det også å følge 15 år gamle Oliver Giskegjerde som har vært veldig frisk i disse treningskampene.

Håper at publikum bli like rå som i vår, uten tvil Sunnmøres beste!

Velkommen til kamp onsdag kl 1830 på Giske stadion

Tabell

Foto: Øy-Blikk