To kamper fire poeng

To tapte poeng i sluttminuttene

Giske-Fjørtoft 3-3(0-1) Målscorere: Mathias Dyb (2) Ulrik G Holm

Forrige uke tok vi i mot Fjørtoft til Øy-Derby. Det ble en kamp der vi presterer svært ujevnt. I starten av kampen får Fjørtoft trille ball og vi gjør ikke som vi er blitt enig om. Egentlig skulle gå ut i høyt press og stresse Fjørtoft, men de rutinerte spillerne på bortelaget fikk mye rom og trille ball i. Fjørtoft tok ledelsen 0-1 etter et flott langskudd, vi er passive i press, men lite å gjøre med skuddet ellers. Velplassert rett i vinkelen. Vi klarer aldri å komme skikkelig igang og første omgang ebber ut med en fortjent ledelse til Fjørtoft.

I andre omgang kommer vi mye bedre igang og presser kollektivt og høyere i banen. Mathias utligner på en flott heading etter corner fra Håkon! Ulrik kom innpå i pausen og er toneangivende i store deler av andre omgang. Det er også han som bruker farten sin og løper fra Fjørtoft forsvaret og putter 2-1! Rett fra avspark etter 2-1, stjeler Mathias ballen og klinker den i nota fra 25-meter! Plutselig var det 3-1! Dessverre raknet det i sluttminuttene. Fjørtoft scorer 3-2 på frispark fem minutter før slutt, og på overtid får de en straffe som sitter sikkert i mål! To tapte poeng fordi vi ikke er kyniske nok når vi leder. Forhåpentligvis blir det en lærepenge som gjør oss sterkere gjennom sesongen.

Kampfakta her

En god omgang var mer enn nok!

HANO-Giske 0-5(0-5) Målscorere: Mathias Dyb(2), Jonas Giske(2), Stian T Johansen

Onsdag kveld var vi på båttur direkte fra Roald til Haramsøya for bortekamp mot HANO. Dette var en kamp vi rotet bort to poeng i innspurten på fjorårets sesong, så vi hadde en del å revansjere. I tillegg hadde vi den frustrerende 3-3 kampen mot Fjørtoft friskt i minnet. Vi starter kampen forrykende, med to scoringer før det var gått 10 minutter av kampen! Flott kombinasjonsspill ender med innlegg fra Håkon og nydelig løp av Stian RJ som setter 0-1 fra kloss hold. To minutter senere er det toppscorer og formspiller Mathias Dyb som scorer. Ulrik spiller lekkert til Mathias som scorer med utsiden av foten! Ulrik og Mathias var omgangens to giganter! Idag viste de at de kan mer enn å løfte vekter; for de spilte klikk klakk seg i mellom ved flere anledninger! Duoen var rett og slett ustoppelig!! 0-3 kommer allerede etter 15 minutters spill. Mathias scorer og Ulrik er servitør. HANO virker sjokket og får svært lite flyt i det offensive spillet, vi står høyt og stresser de til å gjøre feil. 26 minutter ut i kampen sitter 0-4. Etter litt klabb og babb i feltet er Jonas på pletten og setter sin første for dagen! Vi får også 0-5 like før pause. Ulrik og Mathias er i lekent humør og triller ball i hatt med HANOs forsvarere før Jonas får æren av å putte ballen i mål. Andre omgang er ikke så mye å skrive om. Vi gjør mange bytter og flere får vise at det er kamp om plassene på laget! Dessverre blir det ikke flere mål, men deilig at vi klarer å holde nullen.

30 supportere fra Giske tok turen til Nordøy stadion denne kvelden, imponerende igjen av Nordavinden!

Neste er hjemme mot Harøy onsdag 29 mai. Den blir viktig i kampen om opprykksplassen!

Kampfakta her

Simen Skuseth