Ustoppelige Dyb avgjorde igjen!

Harøy-Giske 1-3 (1-0)

Målscorer: Mathias Leander Godø Dyb (3)

Årets deiligste seier?

Onsdag spilte vi årets siste bortekamp, motstander var Harøy på deres flotte kunstgressbane. Vi hadde ordnet med skyssbåt fra Roald, så det tok bare 25 raske minutter fra avreise til vi gikk i land på Harøya.

Dagens kamp hadde ikke noen stor betydning for vår del, annet at vi ønsket å beholde den gode statistikken og fullføre sesongen ubeseiret. Harøy derimot virket meget tent på å revansjere de 11 målene de slapp inn på Nestun i våres.

Vi starter kampen bra og presser hjemmelaget bakover på banen. Det var ren Giske dominans før Harøy plutselig scorer på sin første visitt på vår banehalvdel. En Harøyspiller dra seg innover fra venstre og skyter fra 25 meter. Han får bra treff og ballen går i en bue over Robert i Giske-målet.

Vi fortsetter å dominere etter scoringen og burde få en utligning når Steinar kommer på en retur fra keeper, men skyter i stanga og ut. Mathias Dyb hadde også et skudd i stanga i første omgang.

Det siste kvarteret av omgangen er svak fra vår side og Harøy får mer tid med ballen, men noen flere scoringer ble det ikke i den første omgangen.

I pausen gjør vi to bytter, Joakim G og Mathias L kommer inn.

Vi er selvfølgelig skuffet over å ligge under til pause, men alle hadde troa på en bedre andre omgang.

Den andre omgangen bærer preg av mange dødballer og et hjemmelag som drøyer mye tid når de har mulighet til det. Litt frustrerende at den flotte kunstgressbanen ikke har gjerde rundt, for hver gang ballen gikk ut kast trillet den langt vekk, noe som dro tempoet i kampen ned.

Vi får ikke angrepsspillet til å stemme og bytter innpå Svein Arve og Sigurd L etter en times spill. Samtidig flytter vi Simen opp på midtbana. Da begynner det å komme seg litt, men fortsatt slet vi med å skape de store sjansene.

Klokka tikka mot 90 minutter og Harøy fortsetter å drøye tid på hver eneste situasjon, men det kom de til å angre på.

Etter 87 minutter får vi corner og selvfølgelig er det Mathias som nok en gang er på rett plass til rett tid og utligner med en god avslutning.

Bare to minutter senere gikk vi opp i ledelsen. Harøy flytter opp mange mann, men glemmer at vi har Sunnmøres mest effektive spiss på laget. En glimrende kontring der Simen forserer framover og slår inn til Mathias, fra spiss vinkel dunker han ballen i hjørnet og vi har snudd kampen!!!

Fire minutter på overtid avgjør vi kampen når Svein Arve slår et langt frispark inn mot Harøys keeper, han gir en enkel retur og selvfølgelig er Mathias der og scorer hattrick på under 10 minutter!!!

Dommeren blåser av kampen og vi kan juble for en deilig borteseier mot et godt spillende og robust Harøy-lag.

Nå har vi bare hjemmekamp mot Spjelkavik 3, før vi skal spille om kretsmesterskapet mot de to andre avdelingsvinnerne i 6.divisjon.

Kampfakta her