Volleyball

Fakta

Aktivitet - Volleyball

Hvor - Gymsalen på Giske skule

For hvem - I første omgang yngres

Kontaktperson - Ann-Helen Tryggestad

Fra 1980 og utover var det et gryende volleyballmiljø på Giske. Dette hang sammen med at skolen fikk ny stor gymsal som tilfredstilte målene for volleyball, og ikke minst at lærer Leif Rosvoldaunet var en ildsjel og en habil spiller med fartstid fra seriespill høyt oppe i divisjonene. Han ble naturlig nok trener for damelaget som var med i kretsserien i flere år.

Nå har Ann-Helen Tryggestad og Michael Arthur, som begge har vært aktive volleyballspillere blant annet i Blindheim idrettslag og i Cairns Indoor Sports, Australia, bodd på Giske i noen år og har startet opp et fantastisk flott volleyballtilbud for yngres.

Dette er Minivolleyball for jenter og gutter fra 4.-6. klasse. De trener èn gang i uka mandager fra 1830-1930 i gymsalen på Giske skule.

JU15 er for jenter i 8.og 9.klasse og trener to ganger i uka mandager 1930-2030 og onsdager 1800-1900 i gymsalen. Denne gruppa ønsker seg forøvrig treningstid i større hall. Dette er jenter fra Giske, Godøya og Valderøya.

Giske IL håper at det er flere som  ønsker å være med som aktive i denne flotte sporten. Og er det noen som ønsker å bidra til å løfte volleyball i idrettslaget er det bare å kontakte Ann-Helen.